perjantai 2. toukokuuta 2014

"Voisin tehdä mitä tahansa enkä kumminkaan tee yhtään mitään. Voi miten hauskaa on tehdä ihan mitä haluaa." - Mymmeli (kirjassa Muumilaakson marraskuu)

Vappupäivän ilta, tämän pöydän äärellä nauru raikui koko päivän :)
Ihana viikko takana, ei ole malttanut edes istahtaa blogia päivittämään! Nyt oon tulossa ratsastamasta ja mieli on niin mielettömän korkealla, etten edes muista vaikka tällä viikolla jotain negatiivista olisi ollutkin. Enkä halua muistella. Alkuviikon olin töissä ja sitten vietettiinkin vappua. Aattona oltiin A:n kanssa kotona ja valmistelin herkkuja vappupäivää varten. Vappupäivänä saatiin kaksi ystäväpariskuntaa tulemaan tänne peräkylälle, ja kyllä oli hauskaa! Syötiin ja pelattiin Rappakalja- nimistä lautapeliä jossa pitää itse keksiä erilaisia selityksiä. Nauroin niin paljon, että vappumunkit meinasi tulla nenästä. Jos nauru pidentää ikää niin saatiin kaikki lisää monta vuotta. 6 aikuista ihmistä kun nauraa vedet silmissä niin kovaa ettei kukaan saa henkeä, niin pelaamisestahan ei tule yhtään mitään. Vielä tänäänkin on vatsalihakset kipeänä! Vappupäivän valmistelu oli myös ihmeen kivaa, tein pasteijoita ja ihanaa suklaajuustokakkua... patongit ja vappumunkit ym. ostin valmiina, rajansa kaikella ;) Siinähän se vappupäivä meni siis herkutellessa, kuulumisia vaihtaessa, pelatessa ja ennen kaikkea nauraessa. 


Juustokakkua riitti vielä aamukahvillekin ;)
Vieraat viihtyivät koko päivän, illalla tunsin oloni rentoutuneeksi. Varmaan johtui siitä, että malttoi olla hetkessä. Monesti vapaapäivänä kotona oleminen menee siihen, että "pitäsköhän tehdä tuota..." ja sitten kun sen aloittaa niin samalla keksii seuraavan puuhastelun.  Ystäviä olisi ihana nähdä enemmän. Mikähän siinäkin on, ettei olevinaan ole aikaa? Onhan sitä, kun vaan järjestäisi. Mutta ystävissä on parasta se, että sillä ei ole väliä milloin on viimeksi nähnyt, kun heidän seurassa on aina yhtä helppo olla. Kesäkuun alussa olisi tarkoitus rakentaa meille kotiin uusi terassi ja se tehdään ystävien avulla talkoovoimin. Tai siis miehän en osaa siihen projektiin antaa muuta panosta kuin mielipiteitäni, mutta  vastaan sitten saunan lämmityksestä ja talkooporukan muonituksesta! 

Kuluneella viikolla oon syönyt taas ihan miten sattuu, ja sen seurauksena sitten kärsinyt huonosti nukutuista öistä ja epämääräisistä vatsakivuista. Salillekaan en ole ehtinyt. Näistä huolimatta oon kuitenkin ollut ihmeen hyvällä mielellä! Tiistai-ilta oli ainoa jolloin hermot kiristyi, kun selkä jysähti lukkoon ja sen myötä tuntui koskevan joka paikkaan. Ei edes iltakävely auttanut pitkän työvuoron jälkeen, pahemmaksi vain meni. Tänään sitten sain helpotusta selän jumeihin kun kävin ratsastamassa! Se toimii miulla aina alaselän jumituksiin. Vuosien tauon jälkeen kun on aloittanut harrastuksen uudestaan niin kyllähän sitä vielä aika hukassa on istunnan suhteen. Onneksi hevonen kuitenkin reagoi istuntaan herkästi ja varmasti ratsastaja huomaa jos meinaa vähänkin jännittää alaselkää tai istua vinossa. Tänään menin laukkaa ja se olikin niin hauskaa, että nauroin ääneen siellä hevosen selässä! Miksi ihmeessä mie oon tuon harrastuksen joskus lopettanut? No, nyt oon onnellinen että löysin sen takaisin elämääni. Ja selkä tuntui reilun tunnin ratsastuksen jälkeen siltä kuin olisin hieronnasta tullut :) 
Aiheeseen mitenkään liittymättä: uusi mokkamaster! Ja huom. taimet yhä hengissä! ;)

Viikonlopuksi menen töihin, maanantaina pääsee pitkästä aikaa salille! Tiistaina kahvakuulaan, torstaina ja lauantaina ratsastamaan. Siinähän sitä onkin ensi viikoksi ohjelmaa. Tänään tuli postissa uusin Unelmien Talo&Koti-lehti, joten tänä iltana taidan käpertyä nojatuoliin viltin alle piiloon ja juoda kupillisen teetä samalla kun lueskelen sitä. On taas akut ladattu töitä varten :) 


Loppuun vielä tuttuun tapaan kuvia. Tällä kertaa aiheena meidän eläinten vapun vietto ja toukokuun alun raekuuro!
Pylly <3
Erikoinen kuvakulma?


Vielä en ole uimaan uskaltautunut, mutta ei ole Sarakaan! Eli silloin se on vielä kylmää :)

Vanhus alkaa harmaantua...

Kissat osasivat käyttäytyä eläinlääkärissä ja saivat siitä hyvästä herkkuja....heti Saran jälkeen tietenkin ;)


Tällä viikolla olen ollut erityisen onnellinen ystävistä. Elämä olisi aika tylsää ilman. Tämän viikon "normaali arki" on tehnyt myös onnelliseksi, ei ole tarvinnut hötkytä minnekään.

Ps. 9 viikkoa ilman tupakkaa! Hitto miehän ihan oikeasti pystyn tähän!

Hyvää viikonloppua kaikille, muistakaa ystäviänne :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti