sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

"Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan." - Muumipappa

Ystävistä, juustokakusta, suklaasta, kuvaamisesta, auringon paisteesta, lenkkeilystä, sohvalla löhöämisestä, salilla käymisestä, Saran rapsuttamisesta ja nukkumisesta, mm. niistä on Katjan viikonloppu tehty!

Vapaa viikonloppu siis menossa. Eilen aloitettiin päivä A:n kanssa käymällä salilla. Iltapäivällä oli vuorossa kyläilyä ystävän luona ja samalla näki toistakin mokomaa. Emäntä oli loihtinut ihanan juustokakun ja siinähän se naisten päivä meni herkkujen ääressä kuulumisia vaihdellen :)

Tänään reippailtiin A:n kanssa huikeat 5km liukkailla metsäteillä. Sara tietenkin juosta porskutti mukana. Tosiaan Sara oli mukana suurimman osan matkasta mutta kotia lähestyttäessä neiti ilmeisestikin ajatteli "ehei, ei tällanen lenkki riitä mihinkään!" ja pyyhälsi vielä omalle lenkilleen pikkulintujen perässä. Sen suurinta iloa siis on haukkua pikkulintuja niin pitkään, että ne lentää toiseen puuhun ja se voi juosta perässä. Sitten taas haukutaan, juostaan perässä, haukutaan jne... Kuunneltiin haukkua ja kyllähän se sitten pihaankin tuli jonkin ajan päästä, ja aivan läkähdyksissä.

Kuvia siis on tullut nyt napsittua uudella kameralla! Vielä aika hakusessa on kameran käyttö, mutta harjoitus tekee mestarin, ainakin toivossa on hyvä elää :D

Tässäpä muutama otos viikonlopulta...


Kädet jotka kameraa heiluttaa!

9.3.2014 Sara tyytyväisenä lenkin jälkeen :)

Urmas "THE BOSS"

ValtsuEi kommentteja:

Lähetä kommentti