perjantai 6. kesäkuuta 2014

"Takaisin luontoon. Elämme vain kerran. Hiiteen velvollisuudet." -Muumipappa

Huh hellettä. Helle on hyvä tekosyy sille, ettei olevinaan voi tehdä mitään. Esim. siivota tai lenkkeillä, käydä salilla tai tehdä ruokaa. Ainakin miulla se on toiminut tekosyynä, oon töitten lisäksi jaksanut käydä uimassa ja syönyt koko viikon jäätelöä. Ei sitä aina jaksa kontrolloida kaikkea (tässä välissä A heitti kommentin huoneen toiselta puolen: "heh, puhisee siinä ja kirjoittaa!"). Töissä olen ollut tällä viikolla kolmena päivänä, ja tehnyt työtä kyllä ihan koko sydämeni pohjasta. Antoisat kolme päivää ollut takana, toisaalta töissä mie taidankin toimia vielä hiukan paremmin kiireessä, mutta se kostautuu sitten töistä kotiin tullessa kun pää lyö ihan tyhjää. Siinä vaiheessa pitää pakottaa itsensä tekemään jotain arkisia kivoja juttuja, näin mie ainakin pääsen "työjumituksesta" irti. Tänään siihen tarjoutui loistava tilaisuus kun A:n veli tuli kolmen lapsen kanssa rantaan grillailemaan ja uimaan. Sinne siis ja siellä unohdin, että tänään olisin mitään työpäivää tehnytkään. Huomenna suunnataan A:n kanssa miun perheen mökille saareen. Siellä ei tarvitse miettiä kuka pölähtää autolla pihaan :D

Alkuviikosta kävin tiistaina tekemässä hevosille laidunta ja urakan päätteeksi käytiin maastolenkillä. Heppojen mielestä oli ihan tylsää juoksennella pelloilla, kivempaa olisi tietenkin jäädä syömään sinne. Loppuviikon hevoset onkin laitumella, sunnuntaina lupasin mennä omistajan kaveriksi ja ratsastaa Maran pois sieltä. Saa nähdä mitä siitä tulee, malttaakohan miun matkaan voikukkapellolta lähteä ;)
Meidän pihaan muutti tällä viikolla uusi asukas, Herra Siili! Herra Siili syö ihan pokkana kissojen ruokia ulkona ja kissat seuraa vierestä muukalaisen touhuja. 

Herra Siili ja Urmas :)
Tällä viikolla sain tehdä jälleen töitä itseni kanssa kun asiat eivät menneet niinkuin olin suunnitellut. Auto ei mennyt maanantaina katsastuksesta läpi ja kysymysmerkkinä oli voiko sitä enää edes korjata. Näin jo kauhukuvat: uuden auton osto edessä ja bye bye terassi. Eihän siinä, välillä näin käy ja joutuu muuttamaan suunnitelmia. Mutta miun reaktiohan oli 5-vuotiaan tasolla "MUTTA KUN MIE HALUUN SEN TERASSIN...!!!" En edes kuunnellu sen katsastusmiehen selitystä loppuun kun alko ärsyttää niin paljon. Mökötin A:lle koko automatkan takaisin kotiin, sitenhän aikuiset ihmiset käyttäytyy ja ratkaisee asiat, eikö? A:lla on kyllä lehmän hermot miun kanssa, yritti tsempata ja kannustaa ja ennen kaikkea puhua järkeä "ei vielä kannata suuttua kun ei tiedetä voiko asialle jotain tehdä". Tilanne on tällä hetkellä se, että auto kävi korjaamolla arviossa ja ensi viikolla on huoltoaika jossa se laitetaan kuntoon. Eli ihan turhaan taas möskysin. Ja terassiin säästetyt rahat voidaan käyttää siihen.

Miun kasvihuone :D


Vesipeto Sara
Rannassa yritin kuvata lapsia, mutta vauhdissa en meinannut pysyä. Kuvia tuli räpsittyä paljonkin, mutten blogiin laita kuvia joista heidät voisi tunnistaa. Alla oleva kuva kummitytöstä on yksi miun lempiotos, kesäinen tunnelma eikös? :)


Ps. Harjoittelin tällä viikolla kaupassa sitä small talk:ia, ei tainnut ihan onnistua kun se nainen kenelle höpötin ei vastannut mitään ja sillä oli hämmästynyt ilme :D Noh, tuskinpa enää törmätään niin en jää sen enempää analysoimaan mikä siinä meni pieleen. Hassu viikko ollut :D


3 kommenttia:

  1. Ihania ja niin osuvia nuo sinun mietelausevalinnat! :) ja kyllä, kummityttökuvassa on kesän tunnelma täysin läsnä. Muutenkin kuvasi ovat kauniita.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista Elina ja Satu :)

    VastaaPoista