tiistai 24. helmikuuta 2015

"Satamassa oleva laiva on turvassa. Mutta laivaa ei ole rakennettu sitä varten." - William Shedo

Uusi kyltti: Elä elämää tänään, älä huomenna
Miun kroppa on mennyt jumiin. Tai oikeastaan tarkemmin sanottuna miun pää on jumissa. Nice. Tänään oli aamulla hammaslääkärille tarkastusaika ja valittelin, että ylähampaissa tuntuu toisinaan kipua. Noh, luottohammaslääkäri tarkasti suun; ei selittävää. Tarkasti lihakset ohimoilta, purentalihakset ja niskasta jotkut lihakset jotka liittyy tuonne leukaperiin. Ei kuulemma tarvitse ihmetellä miksi hampaisiin koskee. Oikean puolen purentalihas ei rentoudu täysin ollenkaan. Lisäksi ohimoilta löytyi jotkut jumit. Niskasta puhumattakaan. Eli rentoutusharjoituksia vaan. Uskon siihen, että ihmisen lihasjumit on pitkälti henkisiä jumeja. Tai siis stressitilassa lihakset jumiutuu. Tein eilen illalla joogaa ja maaliskuun lopulla alkaa joogakurssi jolle olen ilmottautunut. Eli joku etiäinen miulla ihan selvästi tästä jumissa olemisesta oli kun kurssinkin olin jo varannut :D Jos jollain on heittää hyviä rentoutusmisharjoituksia niin ilolla ottaisin ne vastaan!

Parin viikon päästä alkaa kahden viikon ansaittu talviloma ja sen kunniaksi olen päättänyt varata itselleni heti loman alkuun kampaajalle ajan ja tehdä jotain repäisevää tälle kuontalolle. Lomalle oon suunnitellut myös Helsingin reissun siskon luo, en malta odottaa! 

Eilen ja tänään oon siis viettänyt vapaapäiviä. Eilen oli NIIN ihana päivä kaupungissa! Ensin käytiin A:n kanssa lounaalla uudessa Nepalilaisessa ravintolassa, oli muuten HYVÄÄ! Sitten Rakas ystävä K auttoi lähes mahdottomassa tehtävässä, uusien kevätsaappaiden löytämisessä. Mutta löytyihän ne lopulta! ...ja niin muuten löytyi uudet jumppahousut, Bodyshopin kaakao-vartalovoide, huivi, pokkareita, liput Eva&Manu:n keikalle ensi viikolle...lähti vähän lapasesta kun kerrankin pääsin shoppailemaan :) Ja toki käytiin K:n kanssa Houkutuksessa kahvilla ;) Välipalana oli omena-kinuski-täytekakkua ja italialainen minttukaakao kermavaahdolla :P 

Tänään vuorossa oli hammaslääkärin jälkeen tallihommia, oli niin inhottava räntäsade etten ratsastanut mutta Mara sai kyllä paljon rapsutuksia. Tallin jälkeen oli vuorossa vähän terveellisempi välipala verrattuna eiliseen: 
Hedelmä-pähkinämysliä, tummaa reissumiestä ja kahvia :)


Olin ajatellut kirjoitella vähän pidemmän tekstin, mutta äitini pyysi meidät syömään hänen tekemää lasagnea, joten pakko kiiruhtaa! A tulee kohta töistä ja illalla vielä zumbaan :) Aion aloittaa taas salilla käynnin, pyysin naapurikunnasta erästä PT:tä tekemään miulle oman saliohjelman, jännää! Ensimmäinen tapaaminen on viikon sisällä, tuun sitten kertomaan miten meni :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti