lauantai 4. lokakuuta 2014

"Talo tehdään seinistä ja parruista, koti rakennetaan rakkaudesta ja unelmista." - tuntematon

Tänään meillä oli A:n kanssa kodin kunnossapitopäivä. Tiivistettiin ikkunat ja samalla pestiin ne. Ikkunanpesu on meikäläisen inhokkipuuhaa ja niinhän siinä taas kävi, että viimeset ikkunat taisin pestä niin äkäisen oloisena, että A tarjoutui pesemään loppuun. Aika tarkalleen kaksi vuotta ollaan asuttu meidän ihanassa kodissa ja varmaankin tuo ikkunoiden tiivistys olisi pitänyt tehdä ihan ensimmäisenä...sen verran haperoa nuo vanhat tiivisteet olivat. Liekö sieltä 50-luvulta saakka? No parempi myöhään kuin ei milloinkaan, toivottavasti meidän ahkerointi tulee näkymään sähkölaskuissa :) 

Ensimmäinen viikko dieettiä hurahti, alkuhankaluuksien jälkeen aika mallikelpoisesti! Painoa lähti ensimmäisen viikon aikana -2kg, eli jonkinlaista nesteturvotusta ilmeisesti oli :D Eilen illalla annoin itselleni luvan herkutella ja söin puolet Milka-suklaalevystä, eli 150g. Ja kyllä muuten oksetti sen jälkeen! Viikko sitten olisi ihan kevyesti mennyt koko levy eikä olisi tuntunut missään! Tänään nukuttiin pitkään ja aamupalan söin vasta klo 11 jälkeen. Lounas ja välipala jäi välistä ja kyllä muuten oli nälkä kun klo 18 ruvettiin syömään! Nopeasti näköjään kroppa tottuu säännölliseen ruokarytmiin. Tehtiin ruuaksi porsaan sisäfilettä, halloum-juustoa, perunoita ja salaattia, nam! Huomenna sitten jatkuu dieetti ainakin ensi viikonloppuun jolloin on taas herkkupäivä. 

Ideointia seinäkoukkujen käytölle, huomatkaa kuvaajan varjo :D
  Flunssa meni ohi yhtä nopeasti kun tulikin, jäi kuitenkin vielä torstaina sen takia kahvakuulat välistä. Perjantaina pääsin ratsastamaan ihanassa auringonpaisteessa työviikon päätteeksi. Taidan käydä huomennakin. Huomenna ois tarkoitus myös käydä naapurin rouvan kanssa lopettelemassa uintikautta ja laittaa rantamökki talviteloille. Ehkäpä uintikauden lopetuksesta alkaa avantouintikausi? Kuka tietää, sehän olisi aika hurjaa! Ja tekisi varmasti hyvää miun jumissa oleville hartioille ja niskalle... Mutta tänään vielä aion nauttia kodin lämmöstä, kohta alkaa olla sauna lämpimänä :) Pojat ja miun entiset pyörät :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti