keskiviikko 1. lokakuuta 2014

"Erehdyksen tekeminen ja sen korjaamatta jättäminen – se vasta on erehdys." - Kungfutse

Tää voisi olla miun selitys suklaan syömiselle.
Mie oon varmaan tämän maan surkein laihduttaja. Jos et ole lukenut edellistä tekstiä niin lyhennettynä se oli: aloitin perjantaina laihdutuskuurin. Sunnuntaina söin palan pannaria. Ja yhden keksin. Tuo oli valhe, söin kaksi keksiä. En voinut muutakaan, ne hyppäsivät suuhuni! Työkaveri paistoi pannaria, eihän sille voi sanoa ei, sehän on epäkohteliasta! Päähänkin koski niin mielettömästi kun en saanut päivittäistä sokeriannostani. Ja liibaliibaliiba, seliseliseli... pää on syöttänyt miulle ihan hirveitä asioita ja tekosyitä miksi pitäisi saada sokeria. Iltapalalla olen ottanut dieetin ohjeista poiketen palan leipää, päälle olen laittanut juustoa,kinkkua ja kasviksia. Miten yksi leipäpala voi maistua niin älyttömän hyvälle?? Mmmmm...muuten olen kyllä mennyt dieetin ohjeiden mukaan, iltapala on ainoa mihin tarvitsen lisätäytettä. Toisaalta ilmeisesti dieetin aikana ei ole tarkoitus ihan älyttömästi liikkua, joten miehän tarvitsen vähän enemmän syömistä eikös niin? ;) Oliko tää taas tekosyy? Ja dieetistä olen poikennut siten, että välillä olen syönyt ylimääräisen banaanin. Ja rahkan kanssa ottanut ananasta, joka ei kuulu ruokavalioon. Ei ne nyt voi niin vaarallisia olla!

No anyway, mieli on ollut kuitenkin todella hyvä. Nukun kuin pieni lapsi eikä päivisin väsytä. Viime viikolla tein ihan hullun lailla töitä joten tämän viikon alkuun tulleet vapaapäivät oli enemmän kuin tervetulleita. En ole pahemmin äksyillyt edes kenellekään. Päänsärkykin hävisi, se olikin kulkenut mukana pari viikkoa. Tänään aamulla herätessäni huomasin olevani totaalisen tukossa. Kurkku on käheä, pää tuntuu painavan 20kg enemmän kun normaalista ja muutenkin joka paikkaan särkee. Olisikohan sillä mitään tekemistä asian kanssa, että eilen kävin ratsastamassa jäätävässä kaatosateessa? Ensimmäinen ajatus oli "voi */"#¤%¤", päivän suunnitelmat meni ihan uusiksi! Siitä oli positiivisuus kaukana. Olin suunnitellut tälle päivälle kaupunkireissua äidin kanssa ja illaksi tietysti Power-tunnille menoa. Tämmöset tilanteet on miulle tosi vaikeita, asiat eivät menekään niinkuin MINÄ olin halunnut. Noh, pidän sitten lepopäivän. Huomenna ehdin (olon niin salliessa...) käydä kahvakuulatunnilla ennen töihin menoa. Perjantaina sit ratsastamaan. Tokihan tällaiset syysflunssat menee yhdessä päivässä ohi, meneehän? 


Kaiken kaikkiaan olen ollut todella ylpeä itsestäni kuluneiden 5 päivän aikana. Pari hyvin pientä lipsahdusta. Ei se tarkoita sitä, etteikö dieettiä voisi jatkaa vaikka sortuukin (ks.otsikko). Veden juominenkin on alkanut luonnistua, salaatin syönnissä ei ole ongelmaa. Edelliseltä dieetiltä on jäänyt meille tavaksi, että ostetaan maustamattomia lihoja ja kanoja, ei valmiiksi marinoituja. Iltaisin rouskutan porkkanoita pahimpaan makeannälkääni. Illat on pahimmat. Oon suunnitellut mitä suklaata syön herkkupäivänä, en vaan osaa päättää! Kaikkea! Määrän pitää olla kuitenkin pieni ettei kaikki mene ihan plörinäksi... Oon miettinyt myös juustokakun leipomista...ja mokkapalojen...omenapiirakkaa vaniljäjäätelön kanssa...mmmm....jäätelöä...lakritsijäätelöä... APUA, miksi miun mieli pyörii nyt vaan herkkujen ympärillä! :D Tää on ihan naurettavaa! 

Puhuin eilen siskoni kanssa puhelimessa ja valitin painon nousua. Sisko siihen sitten kannustavasti sanoi, että "tupakanpolton lopettamisen jälkeen aineenvaihdunta hidastuu 10%". Vastasin, että "joo, mutta jos samalla suklaansyönti lisääntyy 50% niin sittenhän vasta pulassa ollaankin". Eli vastuu on minulla. 

Tälle viikolle on kivana asiana tullut tulevaisuuden suunnittelu, sillä me lähdetään taas reissuun! Ollaan puhuttu jo pitkään miun kummitädin kanssa, että olisi kiva käydä joskus Saksassa joulumarkkinoilla ja tänä vuonna saadaan aikataulut sovitettua siten, että reissu toteutuu! Mukavan suuri veronpalautussumma on myös osana mahdollistamassa haavetta ;) Kohteena tulee olemaan Frankfurt, kummitäti asuu Ruotsissa ja hän lentää miehensä kanssa sieltä ja me otetaan A:n kanssa lento Helsingistä. Tavataan sitten hotellilla. KIVAA! Arvatkaa oonko suunnitellut ottavani ison matkalaukun mukaan, että saan kantaa joulusuklaat sieltä ;) Mielelläni kuulisin kokemuksia jos joku on joulumarkkinoilla siellä päin käynyt, mitä kannattaa ostaa jne?

En ole ihan täysin malttanut tätä päivää ottaa levon kannalta vaan laitoin aamupäivällä paljon vaatetta päälle ja menin kameran kanssa ulos kauniiseen syyspäivään. Sara sai toimia syksyn mallina! :)
Tätä mieltä Sara on dieettihömpötyksistä!




Neiti 10.5v <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti