perjantai 18. heinäkuuta 2014

"Muista, että kovin vähän tarvitaan onnelliseen elämään." - Marcus Aurelius

Tässä taas. Viikko sitten perjantaina olin lähdössä ilosaarirockiin, takana hyvin kiireinen ja väsynyt viikko. Koko viikon kiukkusin ja äksyilin eikä kiinnostanut pätkääkään istua alas ja vielä kirjoittaa siitä. Joten jätin kirjoittamatta. Halusin vain nukkua, ehkä pyöriä vähän jossain itsesäälin tapaisessa ja valittaa miten ärsyttävää kaikki on. Perjantaiaamuna menin aamulla aikaisin Kesämieheni Maran luo naapuriin, laitoin tervaa heppaan paarmoja karkottamaan ja vein miehen hetkeksi niitylle syömään heinää. Aidan takana ruoho on todistetusti vihreämpää :) Naapuri sitten räpsi kaverikuvia miusta ja Marasta.


Rockin meille tarjosi A:n ihana työpaikka :)
Onneksi kuitenkin lähdin sinne rockiin, avasin silmäni ja aloin katsoa asioita niiden todelliselta kannalta. Ei mikään ollut edes pielessä, olin vain mielettömän väsynyt. Rock alkoi siis perjantaina meidän osalta siten, että matkustin Joensuuhun bussilla jossa treffattiin A:n kanssa hänen töiden jälkeen. Meillä oli hotellista huone, joten viskattiin kamat sinne ja hypättiin toiseen bussiin ja mentiin meidän entisille kotikulmille Reijolaan, jossa oli yllätysjuhlat meidän Australiasta käymässä olevalle ystävälle. Juhlat onnistui hyvin ja jatkettiin A:n kanssa iltaa Sulo-klubille Eppu Normaalin keikalle. Viimeistään siinä vaiheessa rentouduin. Lauloin, tanssin, hypin, pompin ja fiilistelin Eppujen tahdissa. 

Lauantai alkoi aurinkoisissa merkeissä ja hotellin aamupalan jälkeen käytiin katsomassa ystävien kanssa Roller Derbyä, oli muuten hauskalta vaikuttava laji! Roller Derbystä suunnistin sitten suoraan festarialueelle katsomaan J.Karjalaisen keikkaa miehen kanssa johon tutustuin Roller Derby-pelissä. Hän oli ystäväni ystävä ja keikka menikin mukavasti uuteen ihmiseen tutustuessa ja laulettiin yhdessä J.Karjalaisen biisejä. Festareissa on mukavaa uusiin ihmisiin tutustuminen, minäkin kun nykyisin saatan antaa jonkun jopa tutustua minuun.  J.Karjalaisen keikan lisäksi lauantaina tuli heiluttua Mustaschin, Stam1nan, Haloo Helsinki!:n ja Happoradion keikoilla. Nimenomaan heiluttua, sillä tapanani on tanssia ja laulaa keikoilla. Jopa suoranaisesti riehua :D Alkoholi ei kuulu enää miun festarieväisiin ja tuntuu, että selvinpäin jaksan paljon paremmin olla meiningissä mukana :)

Välillä käytiin moikkaamassa festarialueen ulkopuolelle leiriytynyttä kaveriporukkaa. Näin viikonlopun aikana todella paljon ihania ystäviä ja tunsin mieletöntä kiitollisuutta heistä. Monia en ollut nähnyt aikoihin, mutta ihana oli jälleen todeta ettei ystävyys hetkahda välimatkasta tai ajasta. Mielestäni hyvän ystävyyden tunnistaa siitä, että ystävän seurassa on luonnollista olla vaikka edellisestä kerrasta olisi kulunut kuinka kauan tahansa. Viikonlopun aikana pääsin harjoittelemaan kielitaitoani kun Australiasta käymässä ollut ystävä toi mukanaan miehensä jonka äidinkieli on englanti. Kylläpä tätä tyttöä jännitti ja aiemmin viikolla tavatessamme en meinannut saada sanaa suustani. Mutta viikonlopun aikana onneksi rohkaistuin puhumaan kielillä, sillä pääsin tutustumaan mahtavaan ihmiseen. Sekin olisi jäänyt jos olisin antanut omien rajoitteideni ja itsevarmuuden puutteen ohjata toimintaani.  

Viikonlopun aikana siis nautin auringosta, jäätelöstä, ystävistä, musiikista, keikoista, hyvästä ruuasta ja festaritunnelmasta. Onnistumisen kokemuksiakin tuli kun vein itseni mukavuusalueeni ulkopuolelle juttelemalla tuntemattomien ihmisten kanssa ja välillä jopa englanniksi! Sunnuntai-iltana kun lähdettiin A:n kanssa ajelemaan kotia kohti niin olo oli todella haikea. Alkuviikon olin festareiden jälkeen todella väsyneenä töissä, mutta kaksi vapaapäivää helpotti. Kohta on edessä iltavuoroon lähtö. Vapaiden aikana oli tarkoitus kirjoitella tätä, mutta käytinkin aikani uimiseen, ratsastamiseen ja käytiinpä Maran kanssa ensimmäistä kertaa kärryajelulla uusilla kulmilla. Mie oon ihan hullaantunut siihen hevoseen :D

Lopuksi festariposeerauksia :D Oikeanpuoleisessa kuvassa on menossa festareiden viimeinen ilta ja väsymys painaa. Taustalla soittaa Insomnium ja mietin, olenko oikeassa paikassa värikkäiden vaatteitteni ja limsatölkin kanssa ;)


Läheltä nähtiin Stam1na!

 
A:n kanssa päästiin nauttimaan Vip-alueen herkuista ja molempina päivinä viihdyinkin varsinkin jälkiruokapöydän äärellä jossa oli tarjolla suklaaleivoksia ja mansikoita :P"Ei onni ole mikään sattuma, joka valahtaa taivaasta kuin rankkasade kesäpäivänä. Se tulee ihmisen luo vähitellen sen mukaisesti, miten hän suhtautuu elämään ja ympärillään oleviin ihmisiin. Onni karttuu jyvä jyvältä, osanen täydentää toistaan" 
- Tsingis Aitmatov


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti