keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

"Mikään ei ole muuttunut paitsi asenteeni. Kaikki on siis muuttunut." — Anthony De Mello

Mmmm...
Piti ihan kerrata viime tekstistä mitä sitä menikään suunnitelemaan tälle viikolle. Suunnitelmat ei nyt ihan pitäneet paikkaansa, mutta melkein. Sunnuntaina kävin aamulla lenkillä aamulla heti herättyäni ja paistoin itselleni niitä ihania proteiinilettuja mistä jo aiemminkin kirjoittelin. A katsoi formuloita joten sain ihan rauhassa herkutella letuilla ja lueskella viime kesän Unelmien talo&koti- lehtiä. Reilun tunnin sain taas kulutettua aamupalaa syöden :) 


...niin se vaan lettupino hupeni taustalta :)
Maanantaina ei lähdettykään salille vaan käytiin ensin puolen tunnin hölkällä jonka jälkeen kokeilin miun uutta hienoa kahvakuulaa! Kuulan mukana tuli treeni-dvd joka oli yllättävän hyvä. Yleensä en pidä mistään jumppavideoista, sillä ärsyynnyn suunnattoman helposti niistä ylipirteistä "jaksaa jaksaa, vielä mennään!"- dubatuista versioista tai sitten jos videolla puhutaan englanniksi niin kaikki keskittyminen menee tekstien lukemiseen. Niinpä tämä olikin positiivinen yllätys kun videon nainen ei sanonut sanaakaan, näytti vaan liikkeet ja tahdin ja that's it. Tykkäsin. Ja hiki lensi. 
Miun söpö uusi kaveri <3 Kiitos Kaisa ja Niina!

Tiistai oli huilipäivä liikkumisen suhteen, tai no aamupäivällä polkaisin pyörällä naapuriin aamukahville kun oon hirvittävän laiska keittämään itselleni aamulla kahvia :D Siitä sitten iltavuoroon ja päivä olikin pulkassa. Tänään kello oli soimassa klo 8.30, tarkoituksena oli soitella aamulla eläinlääkärille kissoille rokotusaikoja mutta oli kissat tainnut aavistaa tämän ja ottaa miun herätyksen pois, sillä heräsin klo 10.45!! Noh, onneksi oli vapaapäivä. Päivällä kävin moikkaamassa lapsuusajan ystävää joka oli tullut käymään kotikulmilla. Leppoisa vapaapäivä siis. Nyt lähdetään A:n kanssa salille, aamulla ajattelin pinkasta lenkille. Oon alkanut pitämään noista aamulenkeistä. Ja nimenomaan ennen aamupalaa, miun aamiaiset on niin isoja ettei sen jälkeen ihan hetkeen juostaskaan ;) 

Viime viikolla sain lahjaksi taimia joita olen epätoivoisesti yrittänyt pitää elossa. Mistä tuo johtuu, että haluaisivat nuupahtaa? Varret meinaa mennä jotenkin ohuiksi ja veltoiksi... vinkkejä?
Varsinkin nuo takana olevat näyttää jotenkin reppanoilta...




Salilla tänään vuorossa taas käsien kiusaamista ja vähän pitää jalkoja herätellä huomista juoksua varten. Kulkee muuten juoksu nyt paljon paremmin kun on alkanut käymään salilla, syksyllä oli aikamoista räpiköintiä, mutta nyt on alkanut tulla jo voimaa jalkoihin niin jaksaa pinkoa! Ja huom. miun juoksu tarkoittaa todennäköisesti muille hidasta hölkkää ;)

Ja huomenna uusi yritys niiden rokotusaikojen suhteen! 
nämä sankarit ei tiedäkään mihin heille oo aikoja varamaassa...vai tietääkö?


Tuo tukka <3 eilen leikattiin 3 takkupalloa irti...

Urmas <3



1 kommentti:

  1. Hei, sait minulta blogihaasteen, käy kurkistamassa.
    http://kasvunilo.blogspot.fi/2014/04/ensimmainen-haaste.html
    T. Elina

    VastaaPoista