tiistai 1. huhtikuuta 2014

"Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä myös hyvin." — Adolphe Monod

En oo antanut periksi ja kyllä tuntuu hyvältä!
 Tänään kävin työpäivän jälkeen kampaajalla ja siitä suoraan menin kahvakuulaamaan. Kylläpä tuntui tyhmältä sanoa kampaajalle leikkauksen jälkeen "älä turhaan laita sitä mitenkään,  meen tästä suoraan jumppaan". Mitä ihmettä miulle on tapahtunut?! sehän se on paras kohta kampaajallakäynnissä kun se lopuksi laittaa tukan nätisti... mutta EI, tämä rouva menee riehumaan kahvakuulan kanssa :D 

Kahvakuulatreeni oli kyllä jälleen kerran ihan hullua, mutta nykyisin jaksan sentään puoleen väliin tuntia ennen kuin päähän loksahtaa ajatus "miks ihmeessä mie tulin taas tänne?!" Ja sitten lopulta kun tunti loppuu niin ajatus on "jes, tulipa hyvä mieli, ensi viikolla uusiksi!" Viime syksynä tuo ensimmäinen ajatus tuli 10 minuutin jälkeen. Ja suurimman osan tunnista jaksoin tänään tehdä jo painavammalla kuulalla. Tehtiin tänään ihan superpaljon erilaisia kyykkyjä, askelkyykyjä, syväkyykkyjä...hiki virtasi joo, mutta huomasin pystyväni kuitenkin hengittämään. Nyt ilmeisesti alkaa pikkuhiljaa keuhkot palautumaan vuosien tupakoimisesta (yli kuukausi takana!!). Tehtiin myös ihan älyttömän paljon vatsoja ja kylkiä, mikä oli vaan hyvä kun viimeaikoina en oo salilla jaksanut vatsoja tehdä. Tuli muistutus siitä, ettei ne vatsalihakset itsestään kehity ;) Tykkään ihan älyttömän paljon tuosta kahvakuulatreenistä :)

Meidän kahvakuula-tunnin ohjaaja muuten kertoi, että nyt on ollut paljon liikkeellä kaikenlaista flunssaa ja vatsatautia ja niiden lisäksi erityisen paljon lorvikatarria! Toivottavasti ei minuun iske tuollanen tauti ;)

 Oon miettinyt mistä se johtuu kun nyt on pysynyt nää elämäntapamuutokset. En ole keksinyt vielä syytä, mutta oon hirveän ylpeä itsestäni. Aika hauska tunne :) 

Loppuun vielä hehkutusta: 

Kaksi päivää! Kaksi kokonaista päivää! Sitten tällä tytöllä alkaa LOMA! Mitä aion tehdä? Häipyä täältä! :D Talvella ilmoitin kotona, että jos jossain kohtaa kevättä saan lomaa niin haluan lähteä kotoa pois pariksi päiväksi. Miun mielestä se vaan on tervettä, että saa välillä olla miettimättä työ- ja kotiasioita. Joten perjantaina lähden siis Helsinkiin. Luvassa on ajanviettoa siskon kanssa, shoppailua, lenkkeilyä, hyvää ruokaa, se Tove Janssonin näyttely... Ihanaa :) ostoslistalla on ainakin uudet juoksulenkkarit, toivottavasti löytyy ja pääsen jo viikonloppuna testaamaan. Maanantaina tulen sitten takaisin. Oon ihan täpinöissäni. Ennen lomaa on vielä torstaina zumbaa :) jaksaa sitten perjantain istua junassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti