tiistai 8. huhtikuuta 2014

"Kaikki hauska on hyvää vatsalle!" - Muumimamma


Ihana nauruntäyteinen ja rentouttava viikonloppu takana! Nyt ollaan menossa jo tiistaissa, mutta miun ajatukset on yhä viikonlopussa. Kyllä teki hyvää heittää vapaalle, olla miettimättä syömisiä ja nauttia herkuista, löhöilystä ja shoppailusta :) Perjantaina aamulla oli kotona -11 astetta pakkasta, joten kyllä tuntui Helsingin +10 lämpimältä! Perjantaina vaan oltiin, vuokrattiin Leijonansydän- leffa (suosittelen!), tehtiin tortilloja ja syötiin suklaamunia. Lauantaina oli shoppailupäivä ja olin siskolle yllätykseksi varannut meille ajat virkistävään kasvohoitoon! Ihana oli kaupunkipäivän jälkeen hengähtää hetki hemmotteluhoidossa. Tämän jälkeen lähdettiin illalla kaupungille syömään ihanaan nepalilaiseen ravintolaan rautatieaseman viereen ja aiheutettiin siellä hämmennystä naurukohtauksella. Jos nauru pidentää ikää niin varmasti tuli taas monta lisävuotta! Illan päätteeksi oli vielä ohjelmassa leffaa ja irtokarkkeja. Sunnuntaina sadepäivänä käytiin Ateneumissa Tove Janssonin näyttelyssä joka ylitti odotukseni! Muumifani sai taas syvennettyä muumi-tietouttaan. Vai olinko ainoa joka ei esimerkiksi tiennyt, että Nuuskamuikkusen esikuvana on ollut Tove Janssonin rakastaja? :) Sade loppui illalla kahdeksan aikaan jolloin päästiin lenkille nauttimaan ihanan raikkaasta ilmasta. Lenkin pituudeksi tuli n. 8km Arabianrannan ja vanhankaupungin kosken kautta. Siskolla on niin pitkä askel, että meikäläinen sai hölkätä suuren osan matkasta, että pysyin perässä! Kaiken kaikkiaan reissu oli enemmän kuin onnistunut :) Tein reissun parhaista paloista kuvakollaasin, johon kuuluu myös siskon kissat Miina ja Lumi <3 Nekin otti rennosti viikonlopun. Lauantaiaamuna oli ihana herätä kun aamupala oli valmiina ja sunnuntaina tehtiin sateisen päivän päätteeksi kuumaa kaakaota kermavaahdolla ja strösseleillä. NAMNAM <3

Viikonlopun aikana huomasin, miten paljon pidän kuvaamisesta mutta kuvattavana olo on todella vaivaannuttavaa! Muutun välittömästi puupökkelöksi kun pitää olla kameran edessä. 

Huomatkaa ihanat pöllö-korvikset jotka sain etukäteen synttärilahjaksi <3
Pidin siis kolme herkkupäivää hyvällä omallatunnolla! Ja kaikille laihduttajille tiedoksi, kolme löysäilypäivää toi painoa lisää 0.5kg jotka saa kyllä äkkiä pudotettua pois ;) Ja tuli nuo herkuttelupäivät tarpeeseen! Nyt jaksaa taas miettiä mitä suuhunsa pistää. Eilen kotimatkalla tein junassa viikko-ohjelmaa, minä päivinä käyn salilla jne. Noh, ilmeisesti jokin itseäni suurempi voima on sitä mieltä, että tällä lomalla ei huhkita yhtään, sillä illalla lenkillä lensin todella lahjakkaasti kyljelleni ja tänään en uskaltanut lähteä kahvakuulaamaan kurkkukivun, tukkoisuuden ja lihaskipujen takia. Kyllä otti koville jäädä sieltä pois, sillä en pääse sinne taas moneen viikkoon kun tiistait menee iltavuoroissa. Mutta huomenna menen päivällä ratsastamaan! :) Järkeilin, että jos tänään lepään niin huomenna jaksan mennä päivällä ratsaille. Tämän illan ajattelin maata sohvalla ja juoda teetä, olla vaan. Torstaina on luvassa Sami Hedbergin Stand up- show ja perjantaina pääsen taas ratsastamaan. Salilla voisin käydä perjantaina. Viikonloppuna on taas hemmotteluviikonloppu kun pääsen hotelliin :) 

Sain muuten ostettua ne juoksulenkkarit! Adidakset, hintaan 19.95€, ei paha! Ja juoksuhousut lähti samalla matkaan, myös 19.95!€ Stadium <3 

Ehti muuten tulla jo vähän koti-ikävä vaikka olinkin vain muutaman päivän poissa. Mutta aion jatkossakin pitää huolta siitä, että välillä saan tuulettaa päätäni ihan yksin. Ihana oli istua junassa ja lukea kaikessa rauhassa. Helsinkiin saavuttuani vein kassin säilöön ja lähdin kaupungille kahville ihan yksin, olin vaan. Katselin ikkunasta ohi kulkevia ihmisiä, hengähdin. Suosittelen kaikille lämpimästi. Kotiin oli tullut kevät miun reissun aikana ja ensimmäiset leskenlehdet!

Huomasin, että krookukset olisi myös tulossa, mutta meikäläisen pitäs varmaan loman aikana vähän raivata niille tilaa...kröhöm, ei viime kesänä taaskaan iskenyt kukkapenkkien hoito- innostus niin nyt sitten saan raivailla noita penkkejä.

Urmaksella ja Saralla leikit menossa :) Urmas alotti!

Kävin hakemassa tulppaaneja tuomaan kevättunnelmaa

Miun oma muumipeikko <3

Miusta tuntuu, että loman aikana olen nauranut enemmän kuin koko talveen. Ja lomalla oon ollut vasta muutaman päivän. Huomasin reissussa, miten oonkaan kaivannut nauramista. Nyt ei mukaan lasketa sitä vieroitusoirenaurua mistä kerroin jossain aiemmassa kirjoituksesa. Tuliko miusta jossain kohtaa tosikko? Vai veikö se tupakka miun nauramisen? Vai oonko ollut vaan niin väsynyt? Oonko aiemminkaan nauranut? Oonko tosissaan ollut niin negatiivinen? Vai tuntuuko se nyt vain siltä, etten olisi nauranut? Ei muuten ole helppoa irrottautua siitä negatiivisuudesta. Mutta mie yritän, eikös se riitä? :) 









1 kommentti:

  1. Se nepalilainen ravintola on tosi kiva paikka :) ja aivan mielettömän hyvää ruokaa! :) Nams!
    Ihanaa, että viikonloppu oli onnistunut <3 Irtiotot arjesta tekee hyvää :)

    VastaaPoista