lauantai 22. maaliskuuta 2014

"Onni ei ole onnessa, vaan sen tavoittelussa." - F. Dostojevski

Kolme viikkoa ilman tupakkaa ja olo on mitä mainioin! Ihan mahtava viikko takana :) Torstaina siis uskaltauduin menemään sinne salille ihan yksin. Oli siellä muutamia muitakin, mutta sain tehtyä oman hommani kunnialla loppuun. Ja tuli hyvä fiilis kun voitti oman pelkonsa! En usko, että enää on mitään kynnystä mennä yksin. Eilen oli vapaa päivä ja oi miten ihanaa olikaan koko aamupäivä vaan maata sohvalla ja katsoa viikolla nauhotettuja hömppäohjelmia :) Ponit kävin hoitamassa vielä alkuillasta ja kiittelin kun eivät enää jaksaneet keksiä mitään kujeita miun pään menoks ;) Ihania palleroita ne on <3

Illalla oli sitten vuorossa se ArmyFit-tunti mitä odotin koko viikon. HUH HUH! Kyllä nimittäin hiki lensi! :D Alkulämmittelystä lähtien nostettiin sykettä ihan kunnolla, jotta kroppa olisi valmiina treeniin. ArmyFitissä tehtiin pyramidiharjoitusta ja treeni meni siis seuraavalla tavalla:
6 liikettä, jokaista liikettä tehdään 1 minuutti ihan täysillä. Liikkeiden välillä 30s tauko. 
Seuraavalla kierroksella jokaista liikettä tehdään 45s, 20 s tauolla.
Viimeisellä kierroksella liikkeen kesto 30s, tauko 10s ei siinä ehti vaan vaihtaa seuraavaan liikkeeseen. Liikkeinä oli etunojapunnerrukset, kyykkyhypyt, pilatesuinti, lankku, "vuorikiipeily", yleisliike. Olipahan tehokas tunti! Lopussa tehtiin vielä  tabata-treeniä joka sai myös sykkeet korkealle. Tabata-treenistä voit lukea esim keventäjien sivuilta: http://www.keventajat.fi/hyvinvointi/liikunta/tuloksia-neljan-minuutin-tehotreenilla


Mara <3
Enpä olisi muutama vuosi sitten uskonut, että perjantai-illan vietän mieluummin hikoilemassa jumpassa kuin humputtelemassa. Illalla odotti jumpan jälkeen konvehtirasia, sohva ja perjantai-illan uusi tv-suosikki Tuubi :)


Tänään sitten olikin vuorossa heti aamusta ratsastusta auringon paisteessa, voi miten mie oonkin kaivannut sitä! Ratsuna toimi ihana suokkiruuna Mara <3 Jätkä on niin symppis ettei oo tosikaan. 


Samanlaiset ilmeet! :D
Oletteko muuten huomanneet (varsinkin te, ketkä olette aloittaneet uuden harrastuksen), että ihmiset ihmettelee ja ovat melkeinpä huolissaan siitä miten paljon aikaa siihen menee? Suositushan on, että aikuinen liikkuisi useana päivänä viikossa reippaasti yhteensä 2h 3o min tai 1h 15 min rasittavasti ja lisäksi lihaskuntoa tulisi kohottaa ainakin 2 kertaa viikossa (lähde: http://www.ukkinstituutti.fi/ammattilaisille/terveysliikuntasuositukset)

Kun olen kertonut ihmisille, että olen menossa salille/jumppaan/lenkille/jonnekin niin monesti vastaus on "TAASKO?" "pitäisikö välillä levätä?" 
Miusta se on outoa, kun enhän miekään sano ihmisille, että "TAASKO makaat sohvalla koko päivän tekemättä mitään?!" "pitäisikö välillä tehdä jotain?" Mistähän tämä johtuu, että enemmän ihmetellään jos joku pitää kunnostaan huolta? Onko muut törmänneet samaan?

No joka tapauksessa, mie olen saanut tosi paljon lisäenergiaa ja hyvää mieltä kun oon löytäny nää uudet harrastukset ja vanhan rakkaan harrastuksen takaisin :) Hyvää viikonloppua kaikille, mie alotan huomenna 6 päivän työputken akut hyvin ladattuina!Mitä sieltä löytyy? :)

 Ratsastamasta kun tuli kotiin niin vuorossa oli Saran lenkitys, kyllä neiti taas nautti täysin rinnoin :) Pojistakin sain pari räpsyä otettua. 
Ikinuori <3

ei vielä ole lammelta jäät lähteny

Poitsut :)
Valtsu <3Ai kissa muka siisti eläin? Valtsu sukeltaa lätäkköön aina kun mahdollisuus on...

Pylly <3

Urmas <3


4 kommenttia:

 1. Hienosti pelko voitettu ja yksin käyty salilla :) Eka kerta on pahin :)

  Se on tosiaan jännä juttu, miten porukka kauhistelee että "TAASKO meet treenaamaan". Toinen mikä ainaki minuu ärsyttää on kommentit siitä, että "eikö vähän pienemmät painot riittäis" tai " kannattaa olla varovainen painoilla treenatessa" :D Ei se sohvalla makoilukaan pitemmän päälle terveellistä ole.

  Jonkun verran saa muutenkin kuulla kuittailua salilla käynnistä ja varsinkin kuvien ottamisesta. Otanpa kiusallaan entistä enemmän ja viel hölmömpiä kuvia. ;D
  Eikö vaan vois joskus todeta, että tosi hieno homma kun jaksat treenata ja on näköjään kehitystäkin tullu?

  Meidän tartteis treffata pitkästä aikaa! Ikävä on <3

  VastaaPoista
 2. Hmph, mitä se kuvien ottaminen nyt ketään haittaa? :O Onneks siulla on hyvä asenne ja otat niitä vaan entistä enemmän! :) Treffata tosiaan pitäis, nyt kun kevät alkaa tulla niin oon muistellu sitä meidän viime kevään Simpeleen reissua, oli kivaa <3

  VastaaPoista
 3. Siis mie oon ihan koukussa teiän kahen blogeihin!

  t. opiskelija-työssäkäyvä-koiraharrastaja a.k.a katkera :D
  http://punanokat.blogspot.fi/
  että joo, jouluna päivitin :D

  VastaaPoista
 4. Niin mieki oon Sanna koukussa Satun blogiin ja oman blogin päivittäminenkin alkaa varmaan kohta olla jo pakonomaista :D Siun blogia oon myös lueskellu, enemmän voisit teidän touhuja päivitellä! :)

  VastaaPoista