maanantai 17. maaliskuuta 2014

"Jos aikoo saavuttaa jotakin suurta, rohkeutta koetellaan monta kertaa." - John Henry Newman

Voihan itseluottamuksen puute! Ihan alkoi salilla käydessä taas ärsyttää oma päänuppi kun syöttää typeriä ajatuksia. Periaatteessa järjellä ajattelen, ettei sillä ole mitään väliä katsooko joku mitä mie siellä salilla touhuan, mutta joka ikinen kerta kun menen sinne ja huomaan siellä olevan muita, harmistun. Ja yleensä kun siellä vielä sattuu olemaan oman pikkukylämme bodareiden kokoontumisajot niin kyllä siinä vähän tulee sellainen "anteeksi että olen olemassa fiilis". Se fiilis kestää alussa jonkin aikaa, ehkä 10min ja sitten se unohtuu kun pääsen tekemiseen kunnolla kiinni ja unohdan muut. Ja sitten nautin tekemisestä. Mutta miksi siinä alussa pitää hätkähtää? Miksi en voisi mennä sinne ja alusta asti olla hyvällä mielellä? Ja ihan kun mie nyt olisin jotenkin niin erikoinen, että  kukaan tarkotuksella minnuu siellä töllöttäs. Enhän miekään tuijota niitä. Miten ihmiset ovat saaneet itseluottamusta ja itsevarmuutta omaan tekemiseen? Kokemuksia, anyone? 


Salilla nykyisen parhaan kaverin, 6kg:n kahvakuulan kanssa :) 


Eilen kun käytiin A:n kanssa salilla niin tajusin, etten ole kertaakaan käyny siellä yksin. En ole uskaltanut. Ja päätin, että torstaina menen sinne ihan yksin! Pusken itseni oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja menen sinne aamulla ennen iltavuoroa. Jännittää jo valmiiksi.

Viikonloppu siis oli ja meni, vietettiin Saran 10v synttäreitä. Synttärisankari kävi miun kanssa perjantaina juoksemassa 5km lenkin, ei onneksi vielä vanhuus näy vauhdissa. Tupakkaan en ole koskenu ja oon ehtinyt pitää pari päivää vapaatakin. Tällä viikolla saan hoitaa pieniä karvaturpia kun naapurin ponien emäntä lähtee reissuun, viikonloppuna olisi tarkoitus mennä ratsastamaan ja perjantaina pääsen ryhmäliikuntatunnille pitkästä aikaa!  Silloin on luvassa Armyfit, en oo koskaan ennen kokeillu! :) Eli uusia asioita tällä viikolla luvassa. Ohjelmassa siis tiistaina ja torstaina sali, perjantaina Armyfit ja lauantaina ratsastus. Eipä tule tylsää kun ottaa siihen lisäksi ne tallityöt parina päivänä :) Sitten alkaakin kuuden päivän työputki sunnuntaina. Pitää kyllä myöntää, että ajatukset on jo huhtikuussa kun siellä on niin paljon kaikkea kivaa luvassa: lähden 4.4. siskon luo Helsinkiin muutamaksi päiväksi ja oon toivonut siihen kohtaan talvilomaa. 10.4 on liput hommattu Sami Hedbergin show:hun ja 12.4. varattiin A:n kanssa huone hotellista miun synttäreiden kunniaksi, ei vielä tietoa mennäänkö lisäksi Happoradion keikalle sillon vai mitä. Toisaalta jos täältä maalta lähdetään kaupunkiin niin elokuvissa ja syömässä käymisessä on jo tarpeeksi luksusta ja ohjelmaa :D

Edelleen olen ihan hurahtanu noihin smoothieisiin ja siihen twisteriin... kaikki marjat ja rahkat saa sillä vekottimella maistumaan hyvälle. Ihana äiti toi eilen lisää marjoja kun omat varastot alkaa jo tyhjentyä. Pääsen kokeilemaan nyt tyrniäkin, aiemmin en ole erityisemmin siitä perustanut vaikka äiti on kovasti toitottanut sen terveellisyydestä, saas nähä miten tyrnin käy! 

Tämä se vasta onkin mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä: itsestä kuvan lisääminen tänne!

2 kommenttia:

  1. Go Katja!! <3
    Noihin omiin kuviin jää koukkuun :D

    Rohkeaa mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle. :) Itsehän en uskaltanut aloittaa salilla käyntiä viime syksynä juurikin sen takia, kun olis pitäny mennä yksin. Tyhmää näin jälkeen päin ajateltuna. En kyl vieläkään innostu ajatuksesta, että menisin yksin jonnekkin toiselle salille. Tutulle ja turvalliselle voin kyllä mennä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu <3 Tänään mie sen tein ja kävin yksin salilla! Hui, harvoin on ollu noin korkea syke salille mennessä :D Mutta ihana kuulla etten ole ollut tämän ajatuksen kanssa yksin :)

    VastaaPoista