sunnuntai 7. helmikuuta 2016

"Minä en siedä sitä, että toiset nukkuvat, kun minä olen hereillä, vaikka ei päin vastoinkaan ole lainkaan hyvä." -Pikku Myy

Ai mitenkö laihdutusprojekti etenee? Huonosti. Se etenisi paljon paremmin ilman sokeririippuvuutta. Kulunut viikko on muutenkin ollut ajoittain aikamoista matalalentoa, ja jossain välissä olin valmis kirjoittamaan tori.fi:hin ilmoituksen "Annetaan elämä. Hakupalkalla tai kahvipakettia vastaan." Olen aika paljon valittanut lähes kaikesta mahdollisesta ja tähän sain eräänä päivänä ystävältäni vastauksen. "Se on sitä arkirealismia". Arkirealismia. Tästä innostuuneena meinasin vaihtaa koko blogin nimeksi"arkirealismia" mutta se oli valitettavasti jo käytössä. Kyllä välillä tämä arkirealismi on niin julmetun ratkiriemukasta, ettei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Onneksi olen lopulta valinnut nauramisen. Ei se itkukaan auta, kokeiltu on. 

Etukäteen saatu ystävänpäivälahja piristää vaunuja <3
Mitenkään päin ei ole nyt hyvä. Kaikki ahdistaa. Oma saamattomuus ahdistaa, kodin sisustus on vääränlainen, nukuttaa ihan jatkuvasti, ärsyttää kun laitan suuhuni mitä sattuu. Mutta nyt viikonloppuna tajusin, että eniten ahdistaa tämä oma valittaminen! Hitto, ei tässä oikeasti ole edes mitään valittamisen aihetta! Siihen nähden, että olen nukkunut yli 3h putkeen viimeksi marraskuussa, saan aika paljon aikaan. Viime viikolla varasin kirppispöydän ja sain lajiteltua ja hinnoiteltua tavarat sinne. Kävin mummon luona Konstan kanssa, muskarissa, lenkillä neljä kertaa, sain ajoiksi varattua pankkiin ajan ja jopa kävin siellä...ja tämä kotikin on ihan kiva. Ja haluan aina kevättä kohti uudistaa. Nyt kevään aikana olisi projektina laittaa Konstan huone yläkertaan. Nukkumiseen en nyt saa ratkaisua, tuskin tätä nyt vuosia jatkuu. Viime yönäkin Konsta heräsi vain 00.40, 02.50, 05.20 ja 07.30...noin hyvää yötä ei ole ollut aikoihin! Ja mitä tuohon syömiseen taas tulee... noh, yhtenä iltana iski niin kauhea sokerihimo, että oli aivan PAKKO saada jotain makeaa. Tuskailin tätä A:lle klo 20.55 jolloin kauppaankaan ei enää ehtisi, johon sain vastauksen "no vedä sokeria suoraan pussista niin on makeaa". Just. Sillon ei naurattanut. Tein sitten mustikkapiirakan! Se kermaviilitäyte on ihanaa, mutta en tietenkään malttanut odottaa sen jäähtymistä ja söin sitä sitten lämpimänä kun se oli ihan lötköä. Mutta pakko oli saada. Ihan kauheaa. Ennen sitä teki tupakan takia mitä tahansa, nyt makean. Söin sitten viikon aikana yksin koko piirakan. 

Mutta jotain olen kuitenkin tehnyt lähes kahden viikon aikana myös oikein, kun paino on tippunut! Ehkä juonut vettä enemmän ja liikkunut. Ja naposteltavat ovat olleen ehkä hieman terveellisempiä. Hieman. Appelsiineja ja päärynöitä menee paljon. Mutta karkkia myös.

Mitenkähän tuosta valittamisesta voisi luopua? Kun eihän se mitään auta jos valittaa. En saa edellis yölle yhtään sen enempää unta, vaikka seuraavana päivänä valittaisin. Rahaa ei Kela:sta tule yhtään sen enempää, vaikka valittaisinkin. Valittamalla ei paino tipu tai suklaa jätä menemättä suuhun. Mitä sillä valittamisella saa aikaan? Negatiivisen ilmapiirin, sen sillä saa aikaan. Kuka haluaa viettää aikaa marmattajan kanssa? En minä itsekään. Hmm. Tässäpä onkin haastetta.

Viime viikolla oli ihana nähdä loppuviikosta ystäviä. Hyvä ystävä on sellainen, kenen seurassa saa kiukuta ja mököttää. Meille oli varmaan tosi kiva tulla perjantaina kun minä olin pihalla vastassa, lykin vaunuja ja suhisin kiukuissani. En edes tiedä mikä kiukutti. Väsytti varmaan. Onneksi se meni nopeasti ohi ja vietettiin sitten mukava ilta ystävien kanssa. Ja seuraavana päivänä saatiin kylään lisää ystäviä. Kyllä ystävät vaan ovat kullan arvoisia. 

Tänään kaivoin pitkästä aikaa kameran esille ja kuvailin vähän ulkona. Pitäisi tehdä sitä useammin. 

Nyt saunaan, huomenna alkaa taas arki kun A menee viikon loman jälkeen töihin. Wish me luck! 

Ensimmäiselle pulkkareissulle menossa <3


Tie liiterille on tullut tämän talven aikana hyvin tutuksi...
Pieniä sisustusjuttuja keittiön seinällä

Mummokoira se jaksaa palloa kytätä <3
Ja tavoite-katsaus. Suluissa edellinen tilanne.

Tavoite 1:

Pudottaa painoa 6.7kg
Tilanne tänään 67.4kg (68.7kg, eli -1.3kg)

Tavoite 2:

Päivittää blogia säännöllisesti.
Kyllä tämä tästä (edellisestä kerrasta alle 2 viikkoa)

Uusi tavoite, eli
Tavoite 3:

Valittaa vähemmän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti