torstai 14. elokuuta 2014

"Luultavasti myrskyjä onkin vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin taas auringonnousu" - Muumipappa

Niin se on taas viikko vierähtänyt. Viime viikolla en tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Tein sitten molempia. Juuri kun olin ajatellut, että loman vastoinkäymiset olisi ohi niin hevonen meni sairastumaan. Yhden illan taluttelin ähkyssä olevaa hevosta ympäri laidunta hokien, "älä nyt vaan kuole, älä nyt vaan kuole..." ja onneksi kipulääke ja kävelytys tehosivat myysterinomaiseen ähkyyn. Kyllä säikäytti.

Suolahuoneella pötköttelyä :)
Mutta otsikkoon viitaten nyt jälleen tuntuu siltä, että myrsky olisi väistymässä lomaltani ja aurinko paistaa. Viime viikon loppupuoli oli hemmottelua. Kävin shoppailemassa ja kampaajalla, ja viikonloppunä vietettiin naapurin polttareita! Käytiin polttariporukalla kokeilemassa suolahuonehoitoa ja voin suositella sitä lämpimästi! Oma iho sai ainakin hieman helpotusta hoidosta. Mökillä järjestettiin morsiammelle perinteinen morsiussauna ja siinä samalla muukin porukka pääsi läträämään kaikenlaisilla kuorinta-aineilla ja hiuksia hemmoteltiin järvivedellä :) Naisporukalla vietetty viikonloppu teki kyllä hyvää! Ja herkuteltiin ihan älyttömästi ilman huonoa omatuntoa :)
Polttaripaikan rannalla oli puitteet rentoutumiselle :)
Sen verran mustikoita löytyi, että mustikkamaidon sai :)
Maanantaina juhlittiin Saran tassun paranemista! Otin itse tikit pois, olipahan ensimmäinen kerta. Onneksi meidän DraamaQueen Sara oli kerrankin tilanteen tasalla ja tajusi miten paljon minä jännitin operaatiota, joten koira laittoi silmät kiinni ja nukkui koko ajan. Ihana <3 Sara pääsikin seuraavana päivänä mukaan mustikkareissulle ja en voinut muuta kun nauraa sille. Se on ihan höpelönä mustikoihin! Kulhoa ei voi laskea käsistään jos haluaa mustikoiden säilyvän, eikä keräämisestäkään tahdo tulla mitään kun tuon belgianpainajaisen on pakko saada JUST ne SAMAT mustikat mitä minä meinaan kerätä...huoh... 

Keskiviikkona oli loman ensimmäinen päivä kun ei ollut herätyskello soimassa. Heräsin sitten klo 12.10. Nukuin melkein 13 tuntia :D Ihme kyllä viime yönä sain hyvin unta, ilmeisesti siis pientä univelkaa ollut. Tänään aamulla olin hierojalla ja sen verran jumissa oli meikäläisen selkä, että varasin suoraan seuraavan ajan ensi tiistaille. Jaksaa sitten tallustella pitkin Milanon katuja ;) Tänään hierojalla ollessa mietin, milloin olen viimeksi panostanut itseeni yhtä paljon kun kuluneen viikon aikana. Tulin siihen tulokseen, etten koskaan. Tupakkaan laitoin kyllä rahaa ja paljon. Nyt sen alkaa lompakossakin huomata, että rahaa on enemmän käytettävissä. Vaikka meillä ei paljoa mennyt rahaa tupakkaan kun hommattiin sitä tuolta rajan toiselta puolen, niin muutama kymppi kuussa kuitenkin. Sen muutaman kympin kuussa kun laitan hierojalle niin tuntuu kyllä paljon paremmalta kuin yhdetkään hermosavut :) 
Ihana tyyny suolahuoneella :)

Tältä viikolta ehkä parhaiten jäi mieleen alkuviikon vierailu 85-vuotiaan Sirkka-mummon luona. Hänen asenne elämää kohtaan on jotain ihan uskomatonta. Kerroin tulevasta Italian reissusta ja sain kannustusta siihen, että pitää käydä katselemassa maailmaa jos siihen on mahdollisuus. Mainitsin myös lentopelostani johon hän tokaisi, että "no jos se kone putovvaa, niin siinähän puttoo. Minkäpä sie sille sitten mahat. Mutta ei ne oo aiemminkkaan puonnu ja oot päässy hienoille reissuille." Niinpä. Jos mie jäisin kaikkia asioita pelkäämään niin sittenhän saisin kyhjöttää kotona koko loppuelämäni. Sirkka on miun idoli. Suunniteltiin, että osallistutaan ensi kuussa täällä järjestettävään torikirppis-tapahtumaan. Hän on entinen kauppias ja kaupanteko tekee hänet yhä onnelliseksi :)

Vielä on kesää jäljellä... 14.8.2014

...mutta kyllä se syksykin tekee jo tuloaan. 14.8.2014
Tätä tekstiä kirjoittelen korkokengät jalassa. Pitää "sisäänajaa" ylihuomenna oleviin häihin uudet popot jotka löytyi viime viikon kaupunkireissulla :)

Uusin löytö tälle kyltteihin hurahtaneelle :)
 Haaveissa olisi päivittää blogille uusi ulkoasu, saa nähdä milloin löytyy inspiraatiota sille. Toiveita voi nyt esittää, pitäisikö jonkin muuttua? Teksti isommaksi/pienemmäksi? Kuvia lisää/vähemmän? Todennäköisesti teen kuitenkin tästä juuri sellaisen kun itse haluan, mutta saa ehdotuksia silti laittaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti