maanantai 9. kesäkuuta 2014

"Sinulla voi olla tottumuksia, jotka heikentävät sinua. Muutoksen salaisuus on keskittää kaikki voimasi, mutta ei vanhan vastustamiseen, vaan uuden rakentamiseen." — Sokrates

Sarakin rentoutui mökillä :)
Täydellinen viikonloppu takana. Lauantaina mentiin mökille ja pääsin kuvaamaan maisemia. Oltiin, pysähdyttiin. Saunottiin. Syötiin. Pelattiin korttia ja nautittiin. Naurettiin. Sunnuntaina nukuttiin pitkään. Sieltä palattua lähdin hakemaan sen Mara-hepan pois laitumelta, oli melkoisen mielenkiintoinen reissu kun toinen oli uusista maisemista niin säikkynä, että säikähti perhostakin :D Olin ylpeä itsestäni kun sain omalla rauhallisuudellani rauhoitettua hevosenkin ja loppumatkasta heppa oli niin rento, että sain kiipeillä selässä vähän miten sattuu kun piti hätyytellä ötököitä. 

A lähti Tampereelle kaverin luo tänään aamulla ja tulee takaisin torstai-iltana. Ja mie nautin. Saa olla ihan hiljaa, ei tarvitse ottaa toista millään tavalla huomioon kotona. Niin kovasti kun mie sitä miestä rakastankin, niin kyllä se vaan on välillä ihana olla ihan yksin. Ollaan pidetty vuosien aikana huoli siitä, että säännöllisin väliajoin käydään jossain yksin. Edes kerran vuodessa, mieluummin vähän useamminkin. Se tekee hyvää. Tänään työpäivän jälkeen kävin tekemässä kauppaostokset sinne torstai-iltaan asti, hassua oli kun siinäkin sai täysin itsekkäästi miettiä mitä sieltä kaupasta ostaa, ei tarvinnut miettiä toisen toiveita. Tämän illan pidän vapaata, käyn ehkä Saran kanssa lenkillä ja illalla tulee tv:stä joku suomalainen elokuva jonka aion katsoa sängystä. Huomenna töitten jälkeen menen ratsastamaan illalla ja keskiviikko meneekin iltavuorossa. Eli ei tästä yksin olosta hyvin ehdi nauttia, torstaina käyn A:n hakemassa junalta oman työpäivän jälkeen. Mutta on se sitten kiva kun A tulee kotiin :) 

Lihaskunto on päässyt pikkuhiljaa taas rapistumaan, salilla oon käynyt viimeksi kuukausi sitten...taidan tänään lenkin jälkeen riehua yksin kahvakuulan kanssa. Helposti sitä lähtee lipsumaan vanhoihin toimintatapoihin, eli miun tapauksessa toimimattomuuteen. Ilokseni voin ilmoittaa, että eilen tuli täyteen 100 päivää ilman tupakkaa! 100! Otsikkoon viitaten, enää ei tarvitse käyttää paljoakaan energiaa vanhan vastustamiseen, vaan voi alkaa miettiä uusia juttuja sen tilalle. Tänään pitkästä aikaa lauleskelin kotona töitten jälkeen ja kyllä huomasi miten paljon tupakoimattomuus tekee äänelle. 

Loppuun vielä kuvia mökiltä:

Aamupala järvenrannalla (ja äidin palveltavana)
Mökki <3Kuva terassilta
Sami Hedberg pelikortit :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti