perjantai 16. toukokuuta 2014

"Elämää ei voida kirjoittaa; se on elettävä." - Oscar Wilde

Mahtava viikko takana, ei voi muuta sanoa. Mitäkö on tapahtunut? No eipä mitään ihmeitä, on vaan ollut mukavaa elämää. Tiistain ukkosmyrksystä toivuin ja keskiviikkoaamuna tein heti herättyäni kahvakuulatreenin, kävin suihkussa ja sen jälkeen aloin paistamaan niitä ihania proteiinilettuja. Heräsin 8 jälkeen ja aamupalaa aloi syömään vasta klo 10! Jostain on tullut aamuihin kärsivällisyyttä, sillä ennen olin herättyäni todella äkäinen ennen aamutupakkaa ja aamupalaa. Joka tapauksessa, iltavuoroon tankkasin hyvin sillä ne proteiiniletut pitää nälän poissa pitkälle iltapäivään. 


13.5.2014
Keskiviikon ja torstain välisenä yönä nukuin 4.5 tuntia jonka seurauksena torstaina aamuvuoron jälkeen olin kuin elävä kuollut. Olin kuitenkin päättänyt lähteä zumbaan ja kotiin tultua otin puolen tunnin päikkärit ja johan jakso taas mennä! Zumbassa huomasin miten älyttömän jumissa miun alaselkä on ja venyttelinkin sitä sitten saunan lämmössä kunnolla illalla. Varmaan ratsastus jumiuttanut sen? Zumbassa menin oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja tein liikkeet IHAN täysillä. Meni välillä jopa vähän överiksi, mutta hauskaa miulla oli. Eikä kiinnostanut yhtään mitä muut ajattelee. Jokin rajoitin miulla on ollu päällä kun en oo aiemmin kehdannut noin paljon heittäytyä. 

Tänään on sitten ollut vapaa. Herätyskello oli soimassa klo 9 ja meikäläinen heräsi klo 8.59 ilman herätystä. Ajattelin laittaa herätystä lisää 10 minuuttia... ja heräsin 11.00 :D Taisin olla edellisyön jälkeen unen tarpeessa. Puolen päivän jälkeen olin jo tallilla ja kaksi tuntia heräämisestä hevosen selässä. Ei huono ;) Menin kentällä reilun tunnin ja höpöttelin hevosille. Rentouduin. Iltapäivällä käytiin naapurin ja koirien kanssa metsälenkillä ja koirat pääsi uimaan. Illan ajattelin viettää sipsien kanssa elokuvia katsoen. 

Huomenna aamusta lähdetään kohti Joensuusta, käyn koiranäyttelyssä ja A:n kanssa mennään pyörähtämään kalamarkkinoilla. Siellä pitää käydä syömässä lettuja ja ostaa paholaisen hilloa... kala yleensä jää ostamatta :D Illalla menen uudestaan ratsastamaan... ja sunnuntaina :) Miusta on tullut taas ihan heppahöperö :D Ryhmäliikuntatunnit jäi kesätauolle enkä mie tiiä miten nyt kesän pärjään. Hassua, ensimmäistä kertaa sitouduin johonkin ryhmäliikuntaan ja jatkoin kesään saakka! Oon aika ylpeä itsestäni. Tuo zumban tauko harmittaa eniten, siinä sain aina jumikohdat paikannettua ja varsinkin alaselälle ja lavoille se teki nannaa. Mutta kun niitä positiivisia asioita haetaan niin nyt miulla on enemmän aikaa käydä ratsastamassa kun arki-illatkin on käytössä. Oon kyllä onnekas kun saan käydä ratsastamassa niin usein kun haluan ja sovittaa käynnit omien vapaiden mukaan. Kyseisellä tallilla kävin vuosia sitten ennen kuin muutin täältä pois, aika sattuma, että tallilla on taas miulle sopiva hevonen ja omistaja tarvitsi sille liikuttajaa. Mie en voi ainakaan allekirjoittaa sitä, että maalla ei muka ole harrastusmahdollisuuksia. mie harrastan täällä paljon enemmän kun ikinä kaupungissa asuessani. Toisaalta silloin päivät meni rytmillä "koulusta suoraan illaksi töihin", että eipä siinä aikaakaan olisi ollut. Muistan kun aloitin valmistumisen jälkeen työt niin olin ihan ihmeissäni kaikesta vapaa-ajasta. Siis siitä, että sitä oli ja miten hankalaa oli keksiä tekemistä. Enää ei ole ongelmia :D 

Tällä viikolla olen myös tietoisesti yrittänyt hymyillä enemmän. Se oli tämän viikon tavoite. Huomasin tässä viikon aikana, että hankala on olla pahalla tuulella ja hymyillä. Hymy tuo positiivisuutta. SMILE! :)
Mitä lie veljekset suunnittelee...?
Tukkahirviö.
Kohta pääsee tekemään raparperipiirakkaa :)
Vihreää on :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti