keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

"Onni ei ole asema jolle saavutaan vaan tapa matkustaa" - Margaret Lee Runbeck

Otsikkoon viitaten, tänä aamuna tuntuu, että ilman tupakkaa matkustaminen on melkoista kamppailua. Mutta periksi en anna! Tiedän etten aio polttaa, joten kärvistelen oloni. En kuole siihen, etten polta, mutta polttamiseen saatan joskus vaikka kuollakin vai miten se meni...

Yksi aika mielenkiintoinen, jopa hauska vieroitusoire on tullut, nimittäin hervoton nauraminen! Tuntuu, että olen nauranut tän vajaan viikon aikana enemmän kuin vuosiin. Vai onko se vieroitusoire? Levoton ainakin olen ollut, voiko se liittyä siihen? Esim. eilen olin yksin koiran kanssa ulkona ja lensin persaukselleni jäätiköllä ja nauraa räkätin yksin maha kippuralla. Enkä tehnyt elettäkään noustakseni ylös. Nauroin niin paljon, että vedet tuli silmistä. Koira pomppi vieressä ihmeissään, varmaan luuli miun lopullisesti seonneen. 

Oon malttamattomana seuraillu postin lähetysseurannasta millon miun kamera tulee, ja kaiken järjen mukaan sen pitäisi olla tänään täällä! Eli viikonloppuna kuvaillaan :) 

Eilen juttelin pitkästä aikaa yhden lapsuuden kaverin kanssa facebookissa ja sovittiin, että vuoden päästä lähdetään juoksemaan Naisten kymppi! Huh huh, siinäpä tavoitetta kun näillä tervakeuhkoilla ei ole ennen juostu kuin maksimissaan 3km. Ja se 3km on mennyt puolen vuoden harjoittelun jälkeen... mutta jospa se nyt olisi askelkin kevyempi kun koko talven on pomppinu kaiken maailman zumbissa ja pumpissa. Ihana kun löytyy näitä muitakin ketkä on aloitellu liikkumista. Tää on varmaan aika yleistäkin, mutta ihmiset ei puhu siitä ääneen? Tai no, oon mieki aiemmin mielessäni hiljaa päättäny lopettaa polttamisen ja alkaa liikkua enemmän, mutta kun en ole kellekään siitä sanonut, niin siitä päätöksestä on ollut sitten helppo lipsua. Tää naisten kymppikin on ollut tavoitteena, mutta nyt se muuttui jotenkin konkreettisemmaksi kun joku lähtee mukaan. Kiitos vaan N! <3 Mutta nyt tämä tyttö meinaa lähteä kokkailemaan, ajattelin tehdä kanakeittoa lounaaksi ennen iltavuoroon lähtöä.

Ai niin. Huono puoli kun lopetti polttamisen: meidän kahvinkeitin keittää nykyisin pahaa kahvia. Voi makuaisti kun tulet takaisin, mitähän muuta tuletkaan paljastamaan! :D

Ps. Tupakanhimo meni ohi tätä kirjoittaessa, eli alle 10 minuutissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti